Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha958g1590kcal182g0g95.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g599g210kcal6g38.9g3g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta72g259kcal9.3g50.3g1.5g2.5g
Vesi359g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g4256kcal403g201.6g201.6g11g
Valittu annoskoko2160g2128kcal201.5g100.8g100.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna1080g1064kcal100.8g50.4g50.4g2.8g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585