Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1803g468kcal28.1g63.1g3.6g34.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 150g54kcal0.2g10.7g0.1g3g
Neilikka, annos 4g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 30g6.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g1280kcal60.8g197.2g8.2g79.6g
Valittu annoskoko2160g640kcal30.4g98.6g4.1g39.8g
Annoskoko puolitettuna1080g320kcal15.2g49.3g2.1g19.9g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939