Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1686g1888kcal370.9g0g50.6g0g
Oliiviöljy 47g417kcal0g0g47.2g0g
Kananmuna kuoreton 371g529kcal46.4g1.1g38g0g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g5703kcal836g7.6g271.8g2g
Valittu annoskoko2160g2851kcal418g3.8g135.9g1g
Annoskoko puolitettuna1080g1426kcal209g1.9g68g0.5g
Arvot/100g100g132kcal19.4g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032