Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g1915g594kcal23.7g139.6g3.8g59.4g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g120g472kcal39.7g0g34.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g2174kcal127.4g282.4g76g119g
Valittu annoskoko2160g1087kcal63.7g141.2g38g59.5g
Annoskoko puolitettuna1080g544kcal31.9g70.6g19g29.8g
Arvot/100g100g50kcal2.9g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646