Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 132g43kcal0.8g7.3g0.3g3.4g
Sipuli 64g19kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.1g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g5.8g21kcal1g2.6g1.3g0.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1167g409kcal18.7g80.5g1.2g16.3g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 13g42kcal1.2g1.8g3.3g0.1g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.8g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g175g294kcal15.2g7g24.5g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4326g1748kcal77.4g222.2g62g46.6g
Valittu annoskoko2163g874kcal38.7g111.1g31g23.3g
Annoskoko puolitettuna1081g437kcal19.4g55.6g15.5g11.7g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219