Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 330g1132kcal33.6g231g4g11.6g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1000g460kcal32g48g15g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä50g340kcal0.5g0.5g37.5g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g480g403kcal5.3g87.8g1.9g8.6g
Ruokosokeri80g326kcal0g79.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4328g5951kcal197.8g895.8g162g40.4g
Valittu annoskoko2164g2975kcal98.9g447.9g81g20.2g
Annoskoko puolitettuna1082g1488kcal49.5g224g40.5g10.1g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826