Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet525g642kcal111.9g0g21g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.5g20kcal1g0.9g1.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g375g154kcal5.3g30.4g1.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas188g525kcal35.6g0g41.3g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g60g32kcal3.4g3.2g0.5g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g101g126kcal3g25.9g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr7.5g21kcal0.6g0.7g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4329g3037kcal321.6g122.2g134.6g0.2g
Valittu annoskoko2165g1519kcal160.8g61.1g67.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna1082g759kcal80.4g30.6g33.7g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045