Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Risottoriisi (Risella), 60g350g1224kcal28g262.4g5.9g10.5g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Herkkusieni, tuore Pirkka200g50kcal5g6g0.4g0g
Ruokakerma 5%, Valio25g16kcal0.4g1g1.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g500g1299kcal149.9g10g75g0g
Mustapippuri, annos 1g1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4332g5384kcal370.6g570.4g180.2g23.8g
Valittu annoskoko2166g2692kcal185.3g285.2g90.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna1083g1346kcal92.7g142.6g45.1g6g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315