Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sipuli 29g8.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)117g35kcal1.2g4.7g0.5g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 58g207kcal1.1g1.5g22.1g0g
Basilika, tuore 2.9g0.8kcal0.1g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g4.4g3.3kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g592kcal6.4g16.6g54.2g1.6g
Valittu annoskoko217g296kcal3.2g8.3g27.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna109g148kcal1.6g4.2g13.6g0.4g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887