Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)19g62kcal1.3g15g0.1g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Herkkusieni 13g2kcal0.3g0g0g0.2g
Herne, pakaste (rainbow)25g21kcal1.5g3.7g0g0.8g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka5g4.1kcal0.2g0.9g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g3.7g2.4kcal0.3g0.3g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)39g48kcal8.5g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g344kcal25.6g47.2g5.8g5.2g
Valittu annoskoko217g172kcal12.8g23.6g2.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna109g86kcal6.4g11.8g1.5g1.3g
Arvot/100g100g79kcal5.9g10.9g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317