Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali141g30kcal1.7g4.8g0.3g3g
Jauheliha, sika-nauta 63g138kcal10.9g0g10.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g353kcal26g11.2g22.6g6.4g
Valittu annoskoko218g177kcal13g5.6g11.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna109g88kcal6.5g2.8g5.7g1.6g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213