Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g113g203kcal27.7g3.3g8.7g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g75g90kcal2.1g3.8g7.5g0.3g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g5.6g6.4kcal0g1.3g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g679kcal60.2g19g40g1.2g
Valittu annoskoko218g339kcal30.1g9.5g20g0.6g
Annoskoko puolitettuna109g170kcal15.1g4.8g10g0.3g
Arvot/100g100g156kcal13.8g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117