Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka33g3.6kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Porkkana 45g15kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g1.2g4kcal0g1g0g0g
Sinappi 1.2g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g1.2g2.1kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g25g7.5kcal0.2g1g0.1g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g170kcal4.2g20.2g6.4g6g
Valittu annoskoko217g85kcal2.1g10.1g3.2g3g
Annoskoko puolitettuna109g43kcal1.1g5.1g1.6g1.5g
Arvot/100g100g39kcal1g4.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091