Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee150g183kcal31.5g0g6g0g
Osterikastike, Blue Dragon23g27kcal0.8g6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.6g19kcal0g4.6g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%38g60kcal1g1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g584kcal67g24g23.2g0.4g
Valittu annoskoko218g292kcal33.5g12g11.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna109g146kcal16.8g6g5.8g0.1g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.5g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312