Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 30g30kcal0.4g1.5g2.5g0.5g
Linssi, vihreä, go green64g215kcal18.5g36.3g0.6g19.4g
Kikherne (Gogreen), annos 100g64g67kcal5.1g8.9g1.3g6.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g32g8.9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g19g22kcal1.1g0.9g1.5g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g810kcal51.4g100.2g25.2g54.4g
Valittu annoskoko217g405kcal25.7g50.1g12.6g27.2g
Annoskoko puolitettuna109g202kcal12.9g25.1g6.3g13.6g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23.1g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506