Itämainen kasviskeitto

Paloittele ainekset suurehkoiksi lohkoiksi.

Kuullota sipuli, valkosipuli, paprikat, purjo, chili ja inkivääri- ja vihreä currytahna pienessä määrässä öljyä.

Lisää vesi, perunat, huuhdellut linssit ja mustapavut sekä kasvisliemikuutio.

Anna porista miedolla lämmöllä n.30 minuuttia.

Lisää parsakaali ja anna porista vielä 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tupuna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Linssi, vihreä, go green8.4g29kcal2.4g4.8g0.1g2.6g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g23g22kcal1.8g3.1g0.2g1.8g
Paprika punainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika vihreä 12g2.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vihreä currytahna0.9g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g201kcal13g26.2g3.8g12.2g
Valittu annoskoko218g101kcal6.5g13.1g1.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna109g50kcal3.3g6.6g1g3.1g
Arvot/100g100g46kcal3g6g0.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238797