Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 26g81kcal2.6g16.2g0.3g0.9g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 18g6.8kcal0.1g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g175kcal5.4g34.8g0.8g2.8g
Valittu annoskoko218g88kcal2.7g17.4g0.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna109g44kcal1.4g8.7g0.2g0.7g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967