Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g9g5.1kcal0.6g0.3g0.2g9.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 44g28kcal1.3g2.1g1.5g0g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)18g18kcal2.8g0.2g0.5g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)44g35kcal0.9g5.7g0.7g1.6g
Ketsuppi, Pirkka13g14kcal0.1g3.3g0g0.2g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)6.6g13kcal0g3g0g0.3g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g22g72kcal5.9g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g738kcal35.2g29.4g52.4g22.6g
Valittu annoskoko218g369kcal17.6g14.7g26.2g11.3g
Annoskoko puolitettuna109g185kcal8.8g7.4g13.1g5.7g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458