Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)81g8.1kcal1.2g0g0.5g68.8g
Ruisjauho Pirkka647g1974kcal62.8g394.8g12.9g97.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)351g1122kcal48.4g203.3g11.2g43.8g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g108g151kcal15.1g15.1g3.7g51.8g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g16g65kcal0g16.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 944g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g30g107kcal13.3g11.9g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g6852kcal281.6g1282.6g60.2g523g
Valittu annoskoko2176g3426kcal140.8g641.3g30.1g261.5g
Annoskoko puolitettuna1088g1713kcal70.4g320.7g15.1g130.8g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040