Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1202g289kcal21.8g26.4g3.6g27.7g
Vehnäjauho puolikarkea 48g165kcal4.9g33.7g0.6g1.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen802g265kcal26.4g39.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g80g224kcal15.2g0g17.6g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g293kcal0.4g0.4g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g2471kcal137.4g199.6g107.8g58.8g
Valittu annoskoko2176g1236kcal68.7g99.8g53.9g29.4g
Annoskoko puolitettuna1088g618kcal34.4g49.9g27g14.7g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338204