Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g713g464kcal23.5g32.1g27.8g0g
Kananmuna kuoreton 392g560kcal49g1.2g40.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g1070g3724kcal37.5g866.8g10.7g32.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g9495kcal220g1800.2g157.4g64.2g
Valittu annoskoko2176g4748kcal110g900.1g78.7g32.1g
Annoskoko puolitettuna1088g2374kcal55g450.1g39.4g16.1g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483