Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g42g27kcal0.7g6.3g0g0g
Keittojuurekset, apetit21g5.4kcal0.2g1g0.1g0.5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g19g5.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Vihreä papu, pitkä10g2.8kcal0.2g0.4g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g226kcal18.8g17.4g9.2g2.8g
Valittu annoskoko218g113kcal9.4g8.7g4.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna109g57kcal4.7g4.4g2.3g0.7g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856