Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g75g26kcal2.8g3.2g0.3g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 56g194kcal3.1g42.8g0.7g0.7g
Becel olive (Becel), annos 100g11g39kcal0g0.3g4.3g0g
Mansikka 38g17kcal0.2g3.1g0.1g0.7g
Raparperi 23g7.6kcal0.2g1.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g698kcal12.6g133g10.8g3.4g
Valittu annoskoko218g349kcal6.3g66.5g5.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna109g175kcal3.2g33.3g2.7g0.9g
Arvot/100g100g160kcal2.9g30.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108