Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 113g249kcal19.7g0g19.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 32g43kcal0.8g1g3.9g0g
Maustepippuri, annos 1g2.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.7kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g19g24kcal2.4g0.1g1.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale16g10kcal1.6g0.8g0g11.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g749kcal49.6g5.8g58.6g24.4g
Valittu annoskoko218g375kcal24.8g2.9g29.3g12.2g
Annoskoko puolitettuna109g187kcal12.4g1.5g14.7g6.1g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796