Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g62g136kcal14.9g1.2g8.1g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g118g95kcal5.9g16.6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g498kcal44g41.6g19g1.4g
Valittu annoskoko218g249kcal22g20.8g9.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna109g124kcal11g10.4g4.8g0.4g
Arvot/100g100g114kcal10.1g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927