Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 13g51kcal5.1g6.1g0.3g1.3g
Kaali, valkokaali61g13kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Sipuli (käsittelemätön)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g144kcal12.4g19.6g0.8g6.4g
Valittu annoskoko219g72kcal6.2g9.8g0.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna109g36kcal3.1g4.9g0.2g1.6g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437