Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 48g37kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Parsakaali (Pirkka)30g9kcal1.4g0.6g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g8.4g28kcal1.8g0g2.4g0g
Vesi121g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g155kcal8.4g17.2g5.2g1.4g
Valittu annoskoko219g78kcal4.2g8.6g2.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna109g39kcal2.1g4.3g1.3g0.4g
Arvot/100g100g35kcal1.9g3.9g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056