Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g22g79kcal6.1g0.4g5.9g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g55g140kcal9.8g1.8g10.4g0.3g
Ranskankerma Valio26g74kcal0.7g0.9g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g791kcal51.2g6.6g62.2g0.6g
Valittu annoskoko219g395kcal25.6g3.3g31.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna110g198kcal12.8g1.7g15.6g0.2g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357