Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 109g227kcal17.7g0g17.5g0g
Kaali, valkokaali109g23kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g500kcal38g7.4g35.4g4.6g
Valittu annoskoko219g250kcal19g3.7g17.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna109g125kcal9.5g1.9g8.9g1.2g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914