Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 44g143kcal4.5g29g0.5g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g40g14kcal0.4g2.7g0.2g0.6g
Amerikan Pekoni filee, HK16g26kcal3.4g0g14.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa16g49kcal3.8g0g3.8g0g
Maito, Kevyt44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g685kcal46.6g67.8g51g4.2g
Valittu annoskoko219g342kcal23.3g33.9g25.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna109g171kcal11.7g17g12.8g1.1g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.5g11.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094