Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 16g60kcal1.7g12.3g0.2g0.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%44g26kcal1.4g3.1g0.9g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)14g28kcal0.6g4.8g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g13g19kcal1.7g0g1.5g0g
Lohi tuoresuolattu 110g197kcal26.5g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g660kcal63.8g40.4g26.2g1.8g
Valittu annoskoko219g330kcal31.9g20.2g13.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna109g165kcal16g10.1g6.6g0.5g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.2g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281