Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow56g48kcal2.6g8.4g0.3g2.8g
Soijanakki, hälsans kök42g103kcal7.6g3g6.7g0g
Purjosipuli 21g4.8kcal0.4g0.5g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g398kcal23.4g41.4g14.2g7.8g
Valittu annoskoko219g199kcal11.7g20.7g7.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna110g100kcal5.9g10.4g3.6g2g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.5g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794