Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 50g160kcal13.4g0g12g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g63g219kcal8g43.6g1.2g2g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.2g9kcal0g0g1g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g911kcal54.4g95.2g34.6g4.4g
Valittu annoskoko219g455kcal27.2g47.6g17.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna109g228kcal13.6g23.8g8.7g1.1g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518