Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 999g278kcal11.9g40.6g2g21g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g162g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g625g812kcal131.2g0g25.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g125g38kcal1.2g5g0.4g0g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4360g2521kcal300g140.8g57.8g59.4g
Valittu annoskoko2180g1260kcal150g70.4g28.9g29.7g
Annoskoko puolitettuna1090g630kcal75g35.2g14.5g14.9g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589