Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g39g139kcal17.3g15.4g2.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai945g3308kcal113.4g670.9g19.8g28.3g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 123g280kcal16.3g18.9g5.5g45.9g
Oivariini vähärasvainen11g58kcal0.1g0.1g6.3g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g7567kcal294.2g1410.6g67.8g148.4g
Valittu annoskoko2184g3783kcal147.1g705.3g33.9g74.2g
Annoskoko puolitettuna1092g1892kcal73.6g352.7g17g37.1g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590