Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g845g5069kcal202.8g55.8g456.2g0g
Kananmuna kuoreton 775g1105kcal96.8g2.3g79.4g0g
Emmental, punaleima 17%528g1531kcal179.5g0g89.8g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g15534kcal961.8g142.8g1250.8g0.4g
Valittu annoskoko2184g7767kcal480.9g71.4g625.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna1092g3884kcal240.5g35.7g312.7g0.1g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526