Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 300g637kcal29.8g2.7g57.1g0.1g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g451g257kcal6.3g55.9g0.9g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 180g54kcal3.4g6.3g0.5g4.4g
Vesi, vesijohtovesi 1202g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix30g15kcal0.5g3g0.2g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g9g11kcal0.2g0.5g0.8g0.1g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Ruohosipuli 6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g1984kcal82g141.6g119.4g12.6g
Valittu annoskoko2184g992kcal41g70.8g59.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna1092g496kcal20.5g35.4g29.9g3.2g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845