Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1355g1097kcal21.3g228.1g0.7g40.7g
Kesäkurpitsa zucchini 797g144kcal4.5g19.9g3.2g5.6g
Mineraalisuola keskiarvo 8.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy23g206kcal0g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g2893kcal51.6g496g54.6g92.6g
Valittu annoskoko2184g1447kcal25.8g248g27.3g46.3g
Annoskoko puolitettuna1092g723kcal12.9g124g13.7g23.2g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773