Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 64g21kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Lanttu 15g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)8.6g7.1kcal0.8g0.9g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g4.1g22kcal0g0g2.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hirvenliha 53g59kcal11.2g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g228kcal25g10.4g8.4g3.8g
Valittu annoskoko219g114kcal12.5g5.2g4.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna110g57kcal6.3g2.6g2.1g1g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037