Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 94g143kcal18.1g0g7.9g0g
Lanttu 21g6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Punaviini 16g11kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 8.3g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g364kcal38g8.4g17g2.6g
Valittu annoskoko219g182kcal19g4.2g8.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna110g91kcal9.5g2.1g4.3g0.7g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260