Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g54g89kcal10.7g0g5.4g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)25g88kcal4g16g0.6g1.5g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen1.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g21g23kcal1.7g3g0.2g1.7g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g16g41kcal3.1g0g3.6g0g
Korppujauho 1.9g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g559kcal41g47.2g22.6g8.2g
Valittu annoskoko220g279kcal20.5g23.6g11.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna110g140kcal10.3g11.8g5.7g2.1g
Arvot/100g100g127kcal9.3g10.8g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485