Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 175g42kcal3.2g3.9g0.5g4g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)8.8g13kcal0.3g0.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g202kcal7.6g11g11.6g8.2g
Valittu annoskoko220g101kcal3.8g5.5g5.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna110g51kcal1.9g2.8g2.9g2.1g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200