Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g27g27kcal2.4g1.9g1g0.2g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g75g128kcal15g0g7.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 118g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g308kcal34.8g3.8g17g0.4g
Valittu annoskoko220g154kcal17.4g1.9g8.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna110g77kcal8.7g1g4.3g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505