Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%700g1483kcal125.9g0g84g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Salaatti, jäävuori tuore437g44kcal4.8g3.5g0.9g4.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen219g44kcal1.3g8.3g0.7g3.1g
Kurkku 262g29kcal1.5g3.7g0.3g1.8g
Feta Patros 200 g175g416kcal28.1g1.2g33.2g0g
Paprika, punainen131g34kcal1.2g6g0.5g2.6g
Kermaviili Ingman 10%175g210kcal5.4g7.7g17.5g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4382g4643kcal338.6g69.2g283.4g26.8g
Valittu annoskoko2191g2322kcal169.3g34.6g141.7g13.4g
Annoskoko puolitettuna1096g1161kcal84.7g17.3g70.9g6.7g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271