Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 800g269kcal5.5g44g0.8g11.2g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g16g50kcal1.8g9.6g1.1g4.5g
Kaneli, jauhettu, annos 2g8g21kcal0.3g6.4g0.3g4.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g9137kcal47.2g910.8g564.4g40.2g
Valittu annoskoko2196g4568kcal23.6g455.4g282.2g20.1g
Annoskoko puolitettuna1098g2284kcal11.8g227.7g141.1g10.1g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891