Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman959g1630kcal115.1g0g95.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)26g74kcal2.5g4.7g5g0.1g
Vesi480g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)599g360kcal6g27g24g0g
Vehnäjauho puolikarkea 72g247kcal7.3g50.3g0.9g2.5g
Rypsiöljy 60g530kcal0g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g5681kcal261.8g164g371.4g5.2g
Valittu annoskoko2196g2840kcal130.9g82g185.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna1098g1420kcal65.5g41g92.9g1.3g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475