Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 401g257kcal12.8g19.3g14g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g100g371kcal13.9g72.7g2.5g4.1g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Chilikastike original, Felix60g53kcal1g9g0.1g0g
Persilja 120g33kcal1.7g1.3g0.2g9.6g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g401g241kcal1.6g60.2g0.4g5.6g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 1003g1479kcal215.6g0g68.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g5182kcal520.8g325.6g193.4g38.6g
Valittu annoskoko2196g2591kcal260.4g162.8g96.7g19.3g
Annoskoko puolitettuna1098g1296kcal130.2g81.4g48.4g9.7g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152