Raejuustomunavoi

Keitä 2 kananmunaa kypsäksi ja anna niiden jäähtyä.

Hienonna haarukalla ja lisää ne 50 g:aan margariinia ja lisää seokseen vielä 50 g raejuustoa.

Mikäli käytät noin 8g annoksen kerralla, niin siihen menee noin 24 kcal.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki5.2g4.2kcal0.7g0.1g0.1g0g
Flora margariini 60, annos 10g5.2g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g98kcal4.2g0.2g8.8g0g
Valittu annoskoko22g49kcal2.1g0.1g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal1.1g0.1g2.2g0g
Arvot/100g100g223kcal9.6g0.5g20.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238255