Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.5g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g14kcal0.2g2.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko22g7kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g31kcal0.5g5g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277066