Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2.7g3.6kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Maissi jyvät 4.5g6.5kcal0.1g1.2g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g3.7g5.4kcal0.6g0.1g0.3g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g36kcal1.8g3.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko22g18kcal0.9g1.8g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.5g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g83kcal4.1g8.2g3.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213754